top of page

Zeiss SmartLife glazen

Browsen, dubbelklikken, inzoomen, scrollen ... Onze ogen kregen het nog nooit zo hard te verduren als in de verbonden en actieve wereld van vandaag. Geef uw ogen wat ze nodig hebben met ZEISS SmartLife brillenglazen, voor een haarscherp en comfortabel zicht op elk moment van de dag!


Onze levensstijl is veranderd, en daardoor ons kijkgedrag ook.

Onderstaand filmpje toont aan hoe we onze blik continu verplaatsen in verschillende richtingen en op verschillende afstanden.Wist je dat

... Meer dan de helft van de wereldbevolking op dit moment een draagbaar digitaal toestel gebruikt?


... Wereldwijd 92% van de tieners en 91% van de ouders een digitaal toestel gebruikt op dagelijkse basis?


... Mensen gemiddeld meer dan 4 uur per dag spenderen op hun smartphone?


... Gebruikers tikken, swipen en klikken gemiddeld 2617 keer per dag?Het is duidelijk: Of we nu op het werk zijn of op de universiteit, sport beoefenen, gedurende onze hobby's, tijdens het shoppen of het eten. Communiceren met familie, vrienden en collega's, we zijn steeds geconnecteerd en in beweging.

Ons visueel bereik verandert voortdurend tussen heel korte afstanden wanneer we onze smartphone gebruiken tot het bekijken van de stedelijke omgeving en verre landschappen.
DE OPLOSSING?


De Zeiss SmartLife glazen met Zeiss SmartView Technology zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten, onderzoek naar het huidige visuele gedrag en het individuele leeftijdsgerelateerde gedrag om uw zicht te ondersteunen op iedere leeftijd en om te kunnen leven in een geconnecteerde en on-the-move wereld.


Ga elke visuele uitdaging aan!


MEER WETEN?


Kom gerust langs, wij geven je graag meer informatie! (bij voorkeur op afspraak)
Comments


bottom of page