top of page
Audiologe Tessa_edited.jpg

Audika hoorcentrum

Horen is essentieel voor ons sociale leven, zelfexpressie en zelfvertrouwen, en uiteindelijk voor onze gezondheid. Horen is verbinden met anderen en met de wereld om je heen.

Tessa staat je graag bij met advies over de juiste oplossing voor je gehoor. Je kan bij haar terecht op vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

audika-7_edited.jpg

Kleine details kunnen een groot verschil maken. Daar is Audika van overtuigd. Zij geloven dat nuances het leven de moeite waard maken. Ze maken elk klein moment uniek. Om diezelfde reden is een gehoorverlies nooit alleen een gehoorverlies. Het heeft ook een impact op je levenskwaliteit. Want als je gehoor vermindert, dan mis je heel wat mooie, unieke momenten. 

 

Daarom is gehoorzorg bij Audika erg individueel en even uniek als je gehoor. De audiologen doen er alles aan om een gepersonaliseerde oplossing te bieden voor je individuele gehoorprobleem. Een oplossing die perfect bij jou en je levensstijl past. Want beter horen betekent in veel gevallen weer actief mee kunnen doen aan je sociale leven.

HOOROPLOSSINGEN

Merk je dat je gehoor steeds achteruit gaat? Gehoorverlies treedt bijna altijd geleidelijk op. In het begin merk je niet eens dat je minder goed bent gaan horen en is het vaak je omgeving die je er als eerste op wijst dat je gehoor achteruitgaat. Gelukkig is er in de meeste gevallen een goede oplossing om je gehoor te verbeteren. Met onze gratis online hoortest kan je bepalen of een bezoekje aan een hoorcentrum nodig is. Is dat het  geval, dan maak je snel en vrijblijvend een afspraak bij ons.
Tessa – audiologe bij Audika – helpt je graag verder met deskundig advies. 

 

Bij Audika kan je terecht voor verschillende soorten gehooroplossingen. Op basis van jouw noden en wensen gaat Tessa samen met jou op zoek naar de geschikte hooroplossing.

 

Wist je trouwens dat je een goede daad verricht als je je gehoor laat testen? Want per 400 uitgevoerde hoortesten schenkt Audika een hoorapparaat aan iemand die er omwille van financiële redenen geen toegang toe heeft. Zo maakt jouw gehoor een verschil, voor jezelf en voor een ander.

Schermafbeelding 2022-06-29 om 17.56.10.png
OORDOPPEN OP MAAT

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van lawaaigerelateerd gehoorverlies als gevolg van hun werk of door via een koptelefoon naar te harde muziek te luisteren. Hoe harder het geluid en hoe langer je eraan wordt blootgesteld, hoe groter de kans op gehoorschade. Daarom biedt Audika verschillende zowel universele oordoppen als oordoppen op maat om je gehoor te beschermen.

Festival-Sfeer-Lotte-Schrander-27-scaled.jpg
Schermafbeelding 2022-06-29 om 17.55.53.png
TINNITUS

Audika is trotse partner van ON-GEHOORD, het expertisecentrum voor tinnitus (oorsuizen), hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid) en andere overgevoeligheden. Mensen die last hebben van tinnitus of hyperacusis krijgen veel te vaak de boodschap dat ze er maar mee moeten leven. Daarom werd ON-GEHOORD opgericht. Zij willen je niet met je kwaal leren leven, maar je er juist van af helpen. Alle audiologen van Audika hebben een opleiding gekregen om mensen met tinnitus of hyperacusis op een juiste manier te begeleiden

 

Je kan bij ons terecht voor een eerste screening en hulp rond je klacht. Klik hier voor meer informatie.

bottom of page