top of page

Voorkom vierkante ogen!


We blijven met ons allen al een paar maanden 'in ons kot'. We brengen meer tijd door binnenshuis en zitten regelmatig lange tijd achter de computer. Langdurig beeldschermwerk kan leiden tot hoofdpijn, vermoeidheid, wazig zicht en branderige ogen. Een bril die niet correct is aangepast om aan de computer te werken zorgt voor een slechte en onaangename houding voor je nek en rug. ZEISS office (@home) glazen bieden een comfortabel zicht binnenshuis en aan het (computer)scherm.


De voordelen van ZEISS office glazen:


+ groot tussen- en nabijzicht

+ meer comfort

+ beter zicht

+ verbeterde ergonomie

+ ...ZEISS Office glazen bieden méér dan alleen scherp en comfortabel zicht achter het computerscherm.


Doordat de glazen scherp zicht garanderen tot 4 meter ver, is de bril bruikbaar voor dagelijkse activiteiten binnenshuis. Zo kan u er gemakkelijk mee rondwandelen, huishoudelijke taken uitvoeren, schilderen, tv kijken, een instrument bespelen,...Tip!   

Combineer het comfort van ZEISS office glazen met een bescherming tegen schadelijk blauw-violet licht.

De DuraVision BlueProtect ontspiegeling is een coating die speciaal ontwikkeld is voor mensen die lange tijd binnenshuis doorbrengen en blootgesteld worden aan blauw-paars licht van LED-verlichting of beeldschermen.


De coating zal dit licht tot een aanvaardbaar niveau reduceren en ervoor zorgen dat computerwerk een stuk comfortabeler wordt.

Comments


bottom of page